4th of Syawal

12:57 AM







Managed to wear my first baju raya on 4th of Syawal. LOL. Nothing special pon, got it with a cheap price from thepoplook. Ok 4 more to go! Bila ntah boleh nak rasmikan.



You Might Also Like

5 comments

  1. hai zuriani... salam.. just wondering kalau you nak let go this black dress, please let it go kat saya... if saiz nisaiz M, saya nak sgt2... im looking for black kaler sbb saya suka kaler hitam... saya sanggup bayar rm106 for the dress... please let me know ur answer yeah thru sms, 012-3649000... u can sms me anytime!!!!

    ReplyDelete
  2. haha saya dah pakai baju ni, bukan brand new

    ReplyDelete
  3. sis if nak letgo dress poplook tu i nak k. tk kesah kalau preloved :)

    ReplyDelete
  4. sis if nak letgo dress poplook tu i nak k :)

    ReplyDelete
  5. sis if nak letgo dress poplook tu i nak k. tk kesah preloved :)

    ReplyDelete