Kasih Sayang Ibu.

5:39 PM




Dah lama tak paw mak, and kali ni mak bermurah hati nak belanjar Leopard Jacket ni dengan Black Romper.

Yeay.







Semalam mak bagi aku 4 jam dia minta isikan battery. Mak kata dah lama sangat dah tersimpan sebab habis battery. So aku sebagai anak yang patuh, pergi la kedai jam untuk gantikan battery.

Belek punya belek jam-jam mak aku, sekali aku ter-berkenan pula yang ini, so nak "pinjam" (or dalam erti kata lainnya nak buat harta). And mak kata, "Ambillah".


Double yeay!

Saya suka jam vintage!





And sem baru akan start esok. Booooooooooooooooooo!

Cuaknya nak tunggu result keluar, Harap-harap semua paper lepas. Tolong doakan saya ya kawan-kawan.

Please pray for me!


Tadi abah macam marah bila nampak aku pakai jegging, huhu. So lepas ni kena start megumpul harem pants yang cantik-cantik banyak-banyak. Kat Malaysia harem pants yang cantik mahaaaal sangat. Macam kat ZARA, satu harem pants almost RM150, dah lagi mahal dari jeans aku. Aku punya jeans pon dalam RM99, sebab aku akan beli masa sales kat MNG.






Aku ada harem pants yang design macam kat atas tu, semuanya murah sebab beli dekat Indonesia. Satu dalam RM20++ je. Aku ada kirim hari tu kat housemate Indonesian aku sebelum dia balik bercuti. Aku harap dia beli la, kalau tidak saya sangat down.

=(










Sesunggunya harem pants adalah seluar yang sangat selesa untuk dipakai, percayalah.


You Might Also Like

4 comments

  1. segan la nak pkai pants..lebih selesa ngan jeans!! hehehe

    ReplyDelete
  2. At first memang akan rasa pelik but lama-lama nanti you'll get used to it! =D

    ReplyDelete
  3. sangat cantik tgk orang pakai pants yang itu. tapi sangat cantik :) hee~

    ReplyDelete