Unboxing Sena Ultraslim for BlackBerry Curve 8500 Series

3:51 PM




Yeay just received my Sena Ultraslim Pouch.

Jujurnya I'm kinda impressed dengan Fedex's service. Agak laju la 3 hari dah sampai all the way from US to Malaysia, but delayed 2 hari nak sampai ke tangan aku sebab cuti CNY.





The delivery guy called me first sebelum nak hantar. I told him nobody's home, and asked him boleh tak tunggu for like 30 minutes, so that I can come to Bangi from Cyberjaya, and he said "Nooo probleeem, boleh boleh. Nanti dah sampai Bangi sms or call num ni eh"


So ni gambar-gambar yang aku tangkap masa nak buka envelope Fedex.







Kotak dia sangat cantik, macam kotak hadiah. And Sena Case tu disimpan didalam bekas baldu.










Dalam kotak tu ada manual macam mana nak remove Blackberry dari Sena Pouch. LOL.




So tadaaaaaaaaaa. This is the Sena Ultraslim Pouch in Red.





Tak dapat nak tangkap gambar pakai pouch tu dekat Blackberry, sebab takde camera. Gambar-gambar ni pon snap guna camera Blackberry je.

Aku suka pouch ni sebab sangat nipis!!! And bau leather baru. Haha. Bagi 4.5/5 sama dia!

So that's it. Nak study. Bye!



You Might Also Like

0 comments