Demam Batuk Selesema.

3:15 PM




Cepat betul masa berjalan, dah 5 minggu dah sem baru start. Alhamdulillah aku bersyukur dengan pointer last sem. Dah habis dah pon puasa nazar aku. Sem ni aku amik 6 subject, mula-mula register 7 tapi macam tamak sangat, takut tak boleh nak keep up.


My life has been the same like always, kelas everyday and tak merayap sangat pon. Tengah dalam percubaan nak saving, tapi so far asyik gagal je. Keep on buying new stuff. Last 3 weeks beli bag Guess, and then the following week shopping dekat UNQLO masa opening day. Patutnya tak payah beli bag Guess haha so boleh beli banyk lagi baju and jeans kat UNIQLO.

Selasa ni balik Tapah sampai Jumaat, cuti raya haji. Ala cuti Rabu tu je actually but pandai buat cuti sendiri. Mak and abah busy since bukak kedai baru so tak sempat nak datang Bangi every week. Aku pulak demam selesema batuk dari last two weeks. So nak balik jumpa mak nak bermanja-manja.

Tadi Zainal message cakap dia pulak demam. Berjangkit la tu kot. Kesian dia.

=(



You Might Also Like

3 comments

  1. ada masalah dengan demam pasti menyebalkan.
    siapa tahu informasi di http://batukpilek.com bisa membantu

    ReplyDelete