Berbuka Puasa with MRSM Langkawi Friends.

3:50 PM



Last Saturday, Sabrina buat event berbuka puasa dengan budak-budak MRSM Langkawi. Quite surprise sebab sangat ramai yang datang. Dalam 50 lebih. Even ada muka-muka yang tak pernah jumpa lepas SPM pon datang.

She chooses Flaming Stemboat at Bandar Sunway. Well the foods are ok. Cuma aku je yang tak berapa selera nak makan. I think its a bad idea to have buffet for berbuka . Sebab perut dah masuk angin. Mana larat nak makan banyak-banyak.

And I was kind of surprise when I saw Aina Maryam. She’s my best friend at MRSM Langkawi when I was at form 4. But she left after one year, homesick and all.

Seronok jumpa kawan-kawan lama. Sembang pasal kenangan-kenangan lama. Oh, and Maja bawak buku yang Cikgu Kuchai tulis tu. Hahah, sorang-sorang asyik scan nama diorang dalam buku tu.




With Maja and Ajiep


Buku hasil karya Cikgu Kuchai. Siapa ada nama terselit dalam tu boleh mintak royalti.


With Aina Maryam


With the girls, and urm a man.

With Syikin, Nad, Sab, Nia, Alia, Mal, Zayen and Shida.


Apa-apa pon, thank you Sab! We should do this more often!



You Might Also Like

3 comments

  1. Tiada cuti lah yan. Tapi saya pulang pada 25 nov. Buat lagi okay nanti? Pretty please. I promise i'll come!

    ReplyDelete