Kebakaran Kecil Di Dapur.

10:40 PM





Kemalasan telah mengorbankan nyawa separuh paper bag Mc Donald.

Aku terasa lapar lalu aku pon nak reheat leftover Harsh Brown yang aku beli kat Mc Donald masa breakfast tadi. Aku pon sumbat paper bag Mc Donald yang berisikan Hash Brown tersebut, set masa 5 minit dah ke ruang tamu bergolek-golekan dihadapan laptop.


Tiba-tiba, aku terbau sesuatu yang kurang enak.

Aku pon bingkas bangun ke dapur dan melihat toaster oven aku berasap. Lantas aku pon off suiz, bukak penutup oven dan belari amik hp tangkap gambar paper yang masih berbara.

Haha. Ok lain kali jangan buat lagi. Lepas ni kena basuh rambut sebab bau kertas terbakar. Nasib nyawa Hash Brown tak terkorban.

Fuuuh.










Tapi yang tak boleh blah, instead of padam api kat paper bag, aku pergi capai hp tangkap gambar dulu.

Haha.

OK.

Bye.





You Might Also Like

7 comments

  1. nice. memang blogger sejati tangkap gambar dulu before anything

    ReplyDelete
  2. harsh brown?.
    bukan patut nye hash brown ker..

    ReplyDelete
  3. ye ye dah betulkan. zzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  4. happen to me once :D

    memang excited nk amik gmbr kn. lol

    ReplyDelete
  5. haha tu la. lps tangkap gmbr baru kelam kabut campak dalam sink

    ReplyDelete