90210

1:46 AM






Suka gambar ni, macam poster 90210. Haha.



Tadi keluar jumpa Yun kat One Utama. Dah lama tak jumpa. Dalam sebulan lebih. And Farah, Shah, Bear and Zainal pon ada. Kawan-kawan Yun pon ada.

So we had lunch at Johny's and after that diorang ajak main softball. Tak tahu pon kewujudan tempat softball tu kat rooftop One Utama. Siap ada tempat main futsal lagi.

So aku malas nak cakap banyak. Tengok je lah gambar-gambar kat bawah ni ok?














Masa jalan-jalan kat mall nak pergi parking, aku ternampak lagi casing bling-bling. Haha. Maka aku beli warna silver. last two days dah beli dah warna hitam. Buruk sial perangai.






Lepas ni nak beli warna gold, pink and blue. Hoyeaaah.


p/s Gambar-gambar di One Utama adalah hasil rembatan dari camera Yunni Erina.




You Might Also Like

9 comments

  1. woh..baru tau ade softball kat situ! mahu pergi juga..

    ReplyDelete
  2. @milo hehe mana ada iphone

    @OnE HeArT..OnE LoVE.. yeah ada. i pon baru tahu. mcm sgt cool.

    ReplyDelete
  3. hahaaaa. yang ni tak leh ngorat! no vacancy! ahaha.

    ReplyDelete
  4. kau maen softball ke yan? nk main jgak!

    ReplyDelete