Custom Made

2:58 AM






Aku agak kebosanan, dan dah lama tak berkarya. Maka malam ni aku mengahasilkan wallpaper baru untuk desktop aku. Aku gunakan theme blog aku sebagai background wallpaper ni. Dan burung comel ala-ala Twitter ni aku gunakan sebagai subject utama.






Aku gunakan sebagai background FastDial, dan desktop aku. So, apa macam? Cantik?





Oh, aku juga telah mengambil sedikit masa untuk edit icon di header aku.


p/s kalau rasa macam nak juga guna wallpaper ni, click and save picture je. aku upload original size.



You Might Also Like

3 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. terima kasih. kalau nak download, click and save je la pic tu. lol. ianya original size.

    ReplyDelete