Cubaan Yang Gagal

2:54 PM




*jenguk dari tangga*


Ok target sedang baca surat khabar. Mak dengan abah tengah mood baik.

Inilah masanya.


*datang mengendeng dekat abah*


*tersenyum manis*


Abah: Heh, ni apa sengih-sengih ni?

Yan: Saje, tak boleh?


Abah: Mesti ada apa-apa ni. Ha, pergi kacau mak. Abah nak baca Harakah, jangan kacau.

*muncung*

*duduk sebelah mak*


Yan: Mak..


Mak: Yer..


Yan: Maaakk..


Mak: Yeerrrr…


Yan: Maaaaaaaaaaaakkkkkk……….


Mak: Yer, yer. Lagi dua minggu birthday kamu. Mak ingat. Haish.


Yan: Heh heh heh heh.


Mak: Takde handphone baru. Pakai je yang lama dulu.


Yan: Alaaaaaaaaaa.


Mak: Gi mintak kat abah. Abah banyak duit.


Abah: Dah agak dah, mesti ada benda dia nak. Tengoklah dulu. Tak pon ambik je abah punya.


*muncung*


Memang harapan abah nak belikan handphone baru. Haihhhhhh. Punah harapan HTC Touch Pro aku.

Huaarghhhhhh!





You Might Also Like

8 comments

  1. hahahhaa.ade hatiiii nak htc..! Pfffttt! :P
    btw kat pc fair tadi harga dia 2599. ade bran?

    ReplyDelete
  2. ada bran kalau duit tak de tak guna jugak bai

    ReplyDelete
  3. ini kan yan. nama dia kan. cubaan meminta hadiah daripada rakan2.

    ReplyDelete
  4. haih ada plak rakan2 nak bg hadiah semahal itu. mak bapak pon tak rela kot.

    ReplyDelete
  5. ko pow sorang sepuluh ringgit daripada friend list facebuku tu. cukup siap melebih2 lagi aku rasa.

    ReplyDelete
  6. RM10x939=HTC Touch Pro and Macbook Pro

    oh tembok nye muka saya nak mintak kan. yan bukan maja

    ReplyDelete
  7. haha,
    saya bersimpati.

    boleh aje kumpul2 duit beli HTC.

    *but right now all i lusting over is a new lens*
    =D

    ReplyDelete
  8. haih. kalau nak tunjuk wish list kat sini, mmg panjang. haha

    ReplyDelete