Sharing Is Caring. So Please, Do Share With Me!

6:43 PM



I have passion for music and I love downloading new songs, and yeah I can say that most of the songs in my play list never ever been played on the radio.

Lately, my friends and I always exchange songs through email or notes at Facebook. I found it really interesting.

And then I thought, hey why don’t I just make a list of friends at my email, and every time I listen to a new interesting song, I will just send it right away to them via email.


So I’m making my friends list now. If you are interested, just leave your email and your name here.

Remember love, sharing is caring.

Have a nice day!


p/s Have you listen to Zee Avi new album?



You Might Also Like

29 comments

  1. da...nazir pny link kt fb...suka honey!!
    my honey bee~~
    lagu kantoi comel gak r. hehe

    ReplyDelete
  2. yup2..lagu die sume layan..hakhak

    ReplyDelete
  3. @timah kita suka i am me, once more

    ReplyDelete
  4. @~~mUggLe bLoOd~ tu lah, tapi jahat gila kan download je

    ReplyDelete
  5. adakag post ni nak menyindir aku?
    baik2 pasni lagu baru semua aku bitau..
    pssst GreenDay album baru da denga? ;)

    ReplyDelete
  6. haha tak laaa. aku ngn nunie selalu main send2 lagu. haha jumpa pon tak pernah kan. tapi dah mesra di email. n lately aku baru tambah dilos dalam list send2 lagu kat email. so macm best pulak. haa green day lama dah donlod. ko try la camera obscura.

    ReplyDelete
  7. yan!!! hehe.
    thanks for all the songs!!
    nanti if i ade lagu2 baru, i'll def share them with u! :D

    ReplyDelete
  8. oh haha no prob. btw i baru send satu lagu kat u tadi

    ReplyDelete
  9. green day yang baru agak disappointing kalau dengar the whole album..compared to previous ones.

    (ala semua pun nak compare kan.dengar je lah.)

    ReplyDelete
  10. ntah la aku rasa tak sedap oh album baru dia

    ReplyDelete
  11. yeah, sila share sama saya :)
    amirah_zayanah@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. ok kita dah sent 3 lagu yang kita bagi nunie, oh jap ada satu lagu nunie yang best. jap kita forward kat awak

    ReplyDelete
  13. owh btw kalau nak best, guna a gmail. sebab u can listen to the song first w/o downloading the attachment =)

    ReplyDelete
  14. alaaa, nanti kite buat gmail.thanx yanto!n yeah, kalau nk donlod zee avi tu, dah ade ke?or awak donlod camne?

    ReplyDelete
  15. oh tapikan, dulu2 kite donlod yg koko kaina punye je. but the sounds for her album mesti lagi best. so mesti dengar jugak!

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. @dalila yup the album is better sebab recorded at the studio. lagi detail the music. kita ada the full album, baru donlod tadi. awak nak ke?

    ReplyDelete
  18. yantooo!!!! mestilah nakkk!!!!
    awak selalu donlod kat mane eh??
    nak nak nak!!!
    thankkkkkkks again yannnn!!!

    ReplyDelete
  19. hurm hurm. kita ada upload kat sharing folder ni. jap kita email the pswrd and username. sat naa

    ReplyDelete
  20. hey.saya mahu juga!
    oh i loike zee avi! =D

    ReplyDelete
  21. hurm awak nak ke? bak mai sini email

    ReplyDelete
  22. amila.azahar@gmail.com

    cpat wak.account this month nak expire da.haha

    ReplyDelete
  23. aik sejak bila gmail ada expired day. awak nak lagu zee avie kan?

    ReplyDelete
  24. sy mau di-share juga!
    gurl_dynamite08@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  25. kite ingat ade lagu cover "someone you used to know" yg die nyanyi time jadi koko kaina dulu..huhu takde rupenye dalam album die..tapi papepon die mmg best oh!

    ReplyDelete
  26. tu la. dia pilih2 kot yang nak release dlm. tapi best la jugak album dia. and dilos thanks for the songs!

    ReplyDelete
  27. great idea. tapi tak lama ke?
    ;)

    btw, dah boleh dah comment my blog. helo yan!

    ReplyDelete
  28. tak lama apa? oh definitely gonna leave a comment there very soon!

    ReplyDelete