Love Letter From London

3:26 AM










Thanks Zatey! I loveeeee it all!

You sumpah pengsan kalau dengar I jerit masa I buka parcel ni oh. And the card is soooo sweet and soooo very cute! Abso-fucking-gorgeous! Sumpah rajin gila buat card semua! Haha!


Sayang you sangat-sangat. Tak sabar nak tunggu you balik and peluk you puas-puas. Oh by the way I still simpan birthday card yang you bagi I masa Form 4. Sweet tak I?

Ok maybe tajuk post ni sepatutnya "Love Letter From Hatfield" or "Love Letter From Hertfordshire".

Tapi I lagi suka London!
=P


p/s I terus pakai tshirt tu oh. Haha!

p/s PMS sudah datang! Wii~



You Might Also Like

10 comments

  1. ko dah ada baju tu. x payah la nak bagi yang idan belikan ni ha.

    ReplyDelete
  2. ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................... ;)

    ReplyDelete
  3. haha orang kata the more the merrier

    ReplyDelete
  4. wawa, comel nye zati! haha
    u need a letter from sydney? haha

    ReplyDelete
  5. a letter from Sydney?? wow sweeeeeet nyaaaaaa =P

    ReplyDelete
  6. tp yan, lg special kalau i send diri sendiri balik kan :P .

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. haha tu lagi special tu. nanti cuti nanti i buatkan something untuk you. handmade jugak. muahahaha

    ReplyDelete
  9. yan2,

    kalau awak tak tulis nama zatey, kite boleh bangga2 that the letter is from me.. eheheeh =)

    ReplyDelete
  10. haha nanti zatey emo ngn kita terus! lol

    ReplyDelete