What Am I Going To Wear

3:30 AM








Hanging Out With Friends




Lepak-ing At Mamak Stall





Late Night Movie





Weekend At The Mall





Special Occasion





To College




I love something simple and comfortable.
I love flip-flops and flat sandals.
I love to wear cardigans.
I love vintage stuff.
I love flowery tops.

I only wear jeans.


But most of all, I love shopping.


p/s I love Topshop.




You Might Also Like

27 comments

  1. yan, i ada buat dulu, tp how eyh to save and copy the picture to blog?

    ReplyDelete
  2. u bought ALL these???
    *pengsan nak shopping jugak*

    ReplyDelete
  3. serious print screen? japs i tried. hahaha! noob nye i nie.

    ReplyDelete
  4. haha no lah. i wish i can buy all of these stuff but my mom gonna kill me after that

    ReplyDelete
  5. yan!!!!!!!!!!!!!! boleh boleh bolehhhhh........

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. haha weeee! zatey i tak dapat lagi parcel u. tak sabar tak sabar!

    ReplyDelete
  8. omg! u n my sister x dpt lagi. peliknya. apa yang lama sgt eyh.. jgn x sampai dah lar. but i dah send almost a week dahh.. huhu

    ReplyDelete
  9. oh i thought your sister dah dapat. alahai sayang, baru seminggu. u ingat UK dekat ke?

    -___-"

    ReplyDelete
  10. yeah sbb that 'abu kamsan'(check ur fb if u nak tahu who :P ) dah dpt and i sent all ur items the same day as his. pelik jugak kan. usually 1 week or 10 days tau

    ReplyDelete
  11. haha maybe sebab rumah kita both kat hulu kot! hahaha!

    ReplyDelete
  12. woho. complete set and combinations. yeah, complicated. most guys not. hehe.

    http://aloneinhome.com

    ReplyDelete
  13. haha guys tshirt, jeans and selipar. kadang2 kat bilik pon tak de cermin!

    ReplyDelete
  14. owh ok. that is worst. xde cermin? how can u live? i tot my fren yg ada cermin kecik tu dah cukup worst. tp xde cermin? for real? xkan xde like a compact mirror pon at least?

    ReplyDelete
  15. this is so you la yan!! haha
    choices for selendang takde ke? ;P

    p/s : awaaak! kumpul duit & pegi london jom! topshop 4 tingkaat! i'm serious. :))

    ReplyDelete
  16. @mirah jangan risau selendang sume warna hitam. hahaha

    @mariam thanks =)

    ReplyDelete
  17. i love topshop toooo!! and dah rndu dah ni, they dont hv topshop here :(

    ReplyDelete
  18. oh aussie memang tak de topshop. tapi tak pe banyak lagi brand lain yang cantik2

    ReplyDelete
  19. i love topshop too! wah nk shopping tp tgh kering haha

    ReplyDelete
  20. hari tu ada students punya sale tu, pergi tak?

    ReplyDelete
  21. yanbyk ur spare time main2 polyvore eh :p

    ReplyDelete
  22. haha semalam i bosan tak boleh tidur

    ReplyDelete
  23. pergh..xpenah pon tgok ko pakai..haha

    ReplyDelete
  24. haha. macam la kau berkepit dengan aku 24/7

    ReplyDelete