The List

2:04 AM



I’ve decided to make a list of things that I want to do before I die. You know like feeding the shark, something like that. Life is short.

So, any opinions?



You Might Also Like

15 comments

  1. bucket list nama dia sayang.
    dan saya dah lama buat.

    ReplyDelete
  2. oh celaka kau.. aku baru nak post bende yang agak serupe.. dan ya maja, dengan nama yang sama, bucket list..

    *baru lepas tengok bucket list kat ASTRO minggu lepas, tu la sebab nye..

    takpe yan, kau gi dulu..

    ReplyDelete
  3. oh ok. so ada apa2 cadangan untuk bucket list saya?

    ReplyDelete
  4. @faiz ya saya mmg plan nak buat eurotrip
    @ariff datang moscow? tgk la bila maja grad nnti kalau kaya saya datang. lol

    ReplyDelete
  5. NZ trip? bungee jumping? susukan ank biri2, perah susu lembu?

    ReplyDelete
  6. macam nak buat sky diving yang maja tunjuk tu. rm700. anybody?

    ReplyDelete
  7. ok melancong ke sydney. akan di tambah di dalam list.

    ok, next?!

    ReplyDelete
  8. i just read about this in Esquire.

    these are some of it:
    -Milk a cow. Drink that.
    -Play chess until you beat someone you shouldn’t. Then, quit forever.
    -Watch television for 24 hours UNINTERRUPTED.

    nanti i email you the rest okay? :D

    ReplyDelete
  9. haha! i dah dapat dah email u! amboi panjang, nanti i dah siap i post kat sini eh!

    ReplyDelete