Sedut Dan Bunting

11:51 PM




"Menyedut sirap ini tanpa air untuk mendapatkan kesan yang lebih baik."


"Bunting segara, harga dari kilang!"




You Might Also Like

14 comments

  1. lol.
    ni dari mana dapat ilham ni?

    ReplyDelete
  2. haha yang pertama dari botol ubat batuk cap ibu dan anak. yang kedua pula dari kain rentang iklan kat tepi jalan area bangi ss16 kot. haha tak ley blah gila ayat.

    ReplyDelete
  3. ya. dapat dibayangkan macam mana. LOL~

    ReplyDelete
  4. btw banner dalam bahasa melayu apa eh? macam mana la banner boleh jadi bunting. lol

    ReplyDelete
  5. eh??banner bunting??xpaham dh nii...

    ReplyDelete
  6. bunting bahasa inggeris kan?

    banner dlm bahasa melayu sepanduk rasanya.

    ReplyDelete
  7. haha tu sebenarnya iklan kat tepi jalan. dia tulis atas kain rentang. syarikat tu jual "banner" aka "kain banting" yang dapat disiapkan dalam masa yang singkat dan dijual ikut harga kilang.

    but instead of dia tulis "kain banting segera, harga dari kilang!", dia tulis "bunting segera, harga dari kilang".

    too bad i was driving and tak boleh nak pull over snap gambar. kalau tak mesti lagi best. haha

    ReplyDelete
  8. @maja

    bunting tu yang ni http://www.colorbrite.com.au/images/large/safety02.jpg

    tapi aku rasa orang tu maksudkan banner oh. bunting buat apa nak tempah?

    ReplyDelete
  9. yan.
    bunting tuh yang iklan gantung kat tiang lampu tepi jalan tu kan?
    yang iklan memanjang ke bawah tu.
    kan?
    kan?

    ReplyDelete
  10. noo, bunting tu yang ni

    http://www.colorbrite.com.au/images/large/safety02.jpg

    yang memanjang ke bawah tu banner sayang

    ReplyDelete
  11. bunting adalah bahasa inggeris. apa yg aku salahnya.

    banner bukan kain banting. kain rentang laa..

    ReplyDelete
  12. banner bukan yang panjang ke bawah dan juga panjang ke tepi ke? haish

    ReplyDelete