Cinta Tiga Segi

4:44 PM






Gambar original yang dirembat daripada Nazir



Gambar rembatan yang telah di make-up sedikit
menggunakan Corel Paint Shop Pro X2. Cewaah!




Ini merupakan gambar lomo pertama aku. Pheewit! Nazir yang ambil gambar ni masa datang rumah aku sebelum dia fly. Lomo tersebut ialah lomo yang dibelikan oleh Enol untuk Nazir dengan menggunakan duit Gad.

Oh cinta tiga segi.

Bercakap pasal cinta, aku amat lah gembira bila mendapat tahu kedai ayam penyet kegemaran aku kini dah buka sampai malam.

So mulai hari ni, aku boleh makan pecel lele untuk lunch dan ayam penyet untuk dinner. Esok makan ayam penyet untuk lunch, dan pecel lele untuk dinner. Dan kitaran akan berpusing selama 30 hari. Cukup sebulan aku akan kelihatan seperti Doraemon.

Hoyeeeaah!

Zuriani Yusof likes this!






Dan ini merupakan header sementara untuk online blog rock4sale. Blog dimana tshirt-tshirt special collection abang aku yang di kumpul dari serata dunia akan di jual secara online. Blog tersebut belum di launch lagi secara rasminya. Sebab? Sebab aku masih tak berpuas hati dengan design layout yang aku buat. aku mahu rock4sale kelihatan ROCK!

Ahhh idea, saya perlukan idea.

Zuriani Yusof hates this!



You Might Also Like

8 comments

  1. berdosa duh edit gambar lomo. melanggar hukum alam.

    ReplyDelete
  2. nak buat macam mana, tangan aku gatal nak edit

    ReplyDelete
  3. kelomo-lomoan.

    kau keje part time ngn abg kau cmbest

    ReplyDelete
  4. tanak. nnti duet aku habis beli tshirt dia. tashirt dia bnyk tshirt2 band oversea, so cm best

    ReplyDelete
  5. wei comel part "zuriani yusof likes this"


    hahaha

    ReplyDelete
  6. haha influence dari facebook. lol

    ReplyDelete
  7. sedap nye ayam penyet!! kat sini tak adaaa! awaaak, tolong post untuk kita? haha. tp benda yg lele tu tak penah makan pon? haha

    ReplyDelete
  8. awak pernah makan ke ayam penyet?? sedapkan! oh pecel lele tu ikan keli wak ngn ulam2

    ReplyDelete