1st Putrajaya International Hot Air Balloon

11:00 AM








Below are the paticipating balloons. I believe those who like shooting won’t miss the chance to this first ever event held in Malaysia.









This is a jolly good news to me. I’m going this Friday with my friends. Weee! See you there people! And for those who can’t make it, I promise I will take a lot of photos for you. Yeah, I know I am such a sweet girl.

Haha! OMG I'm so sexcited! Can't wait to see Mr. Elephant! Raawr!

For more infos, visit here.









Photos were taken from The Star.



You Might Also Like

20 comments

  1. gosh.sexcited to get the first event ever in malaysia.. damn, time aku blah mcm2 berlaku kat malaysia ni/

    ReplyDelete
  2. haha tak pe jye aku tangkapkan gambr untuk ko. tapi aku rasa tak boleh naik pon, untuk media je. =(

    ReplyDelete
  3. nak pegiiii jugakkkk yannn bawakkk sayaaaaa

    ;)

    ReplyDelete
  4. @ariff baik saya akan tangkap gambar banyak2
    @seyra balik! balik! balik!

    ReplyDelete
  5. kat putrajaya yang. i plan nak gi jumaat ni ngn arena n yun n kawan i. jom la gerak beramai2. buat convoy. hahaha. jeeejooom!

    ReplyDelete
  6. jumaa? oww kne smayang jumaat.. pilih2.. nk smayang jumaat ke nk g sane.. urm..

    ReplyDelete
  7. eh tak, rasa nya khamis dah start dah til sabtu. tapi khamis aku ada exam n sabtu aku nak gi sunburst. so jumaat je la yang ada. btw gi la hari sabtu, ada kite competition. mesti best. dan adil kalau ko nak tahu kat putrajaya tu ada masjid yang cntik dan besar. tanak try ke? haha

    ReplyDelete
  8. awaaak! amek gamba banyak banyak okaay!
    yang cun cun punyaaa :))

    ReplyDelete
  9. baik! nanti kita dedicate satu gambar kat awak eh!

    ReplyDelete
  10. yan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! post up pictures of the event please. i berminat gila nkt gk!!

    ReplyDelete
  11. bukan xnk g..tp x bise la masjid cantik2 mcm nie.. bse la..hati zuhud..

    ReplyDelete
  12. adil ni poyo lebih eyh. haha. hati zuhud? sejak bila?

    ReplyDelete
  13. saya siap pergi 2 kali lagi fiesta nih..tak puas tgkp gambar belon2 tuh..

    ReplyDelete