Rindu! Rindu! Rindu!

10:31 AM



Bangun tidur tadi terasa bosan, lalu Google la pasal Seeckz (6th batch kat MRSM Langkawi).






Haha! Terjumpa video ni dekat YouTube, uploaded by Jye.

OMG lawak gila ok, dah la sumbang habis. Bila ntah budak-budak ni memekak, sumpah tak ingat.

Bob muka semangat gila nyanyi. Siap lompat-lompat lagi dalam bus. Nasib tak runtuh bas tu. Gila-gila je diorang ni.

Rindu segala camp-camp masa Form 4 and Form 5 dulu. Rindu nak pergi camping or panjat bukit masa Kelab Kembara dulu. Rindu naik flight and lepak Langkawi Fair sampai pukul 8pm. Lepas tu bila pak guard tanye kenapa lambat, cakap flight delayed. Rindu nak lari dari HEP and Pak Hassan.

Rindu prep malam, walaupon tak belajar and masa habis berborak je. Rindu melepak dalam bilik dengan kawan-kawan and gossip. Rindu menyorok bawah katil bila ponteng surau. Rindu nak lepak rumah Cikgu Norlie tengok tv. Rindu gossip dengan Sir Helmi and paw dia murtabak ayam. Rindu birthday cake yang Naem bagi.

Rindu nak main basketball and berebut court dengan senior. Rindu duduk office Co-op suruh junior buat kerja. Rindu makanan free tiap-tiap kali budak lelaki outing. Rindu study dengan Nadia Sheikh Hatim dekat bilik utility. Rindu tidur sekatil dengan Raimi and Milo. Rindu tidur atas lantai bila katil kena rembat dengan Zatey and Nadia Nasran. Rindu orang panggil Miss Ester! Hahaha.

Rindu lepak dengan Bob, Zatey, Adil and Maja dalam kelas sembang-sembang. Dan kacau Maja dating! Gagaga.

Rindu high school!!!

Syaza awak janji eh pergi Langkawi dengan saya nanti!



* Kan best kalau zaman sekolah dulu ada SLR



You Might Also Like

16 comments

  1. kenapa aku x rindu pon ko kacau?

    ReplyDelete
  2. sebab kau sekarang tengah tak de awek, so mcm mana aku nak kacau?

    ReplyDelete
  3. Aku rse zmn skola dl ade P&S Cam pon dh gle power. gaga~

    ReplyDelete
  4. haha aku masa sekolah dulu guna hp je ouh. P&S cam tu apa?

    weh aku rasa masa kat sekolah kita tak penah bercakap pon oh juon

    ReplyDelete
  5. ohh! rindu jugaaak koot. tapi keramaian semalam sedikit sebanyak mengubat rindu!
    haha. awk serius kena dgr gossip dari azuan! panas okaaay :)) haha

    ReplyDelete
  6. Point & Shoot cam. Mcm cam dgtal biase.

    Yup, kte x prnh bertegor sape. Aku nk tego tp aku malu. Cpt2 aku nyorok blkng tembok tgk ko dgn hrpan 1 ari nti kte dpt brckp..

    Maka arini kye sudah brckp..

    ReplyDelete
  7. awak! kita jeles ok tgk gambar! azuan gossip apa wak?

    ReplyDelete
  8. oh kekanda juon. saban hari saya menanti kekanda menegur adinda di kaunter coop. namun harapan punah bila kekanda lebih tertarik untuk bermesra dengan kak pah

    ReplyDelete
  9. Kak Pah snyuman beliau lg manis wk2 itu. aawww~

    ReplyDelete
  10. senyumah kak pah manis? padan la ramai budak2 503 suke melepak di coop. kak pah penarik pelanggan rupanya

    ReplyDelete
  11. yan! how come u terjumpa nie? hehe. sorry lah i dgn nadia salu curik katil u. siapa suruh u menghilang tetibe dan kembali tetibe. time tu ktorg mcm dah ko je. owh owh, i rindu nak keluar dorm lambat pagi2. remember??

    ReplyDelete
  12. haha u ada ke yang masa kita kantoi dengan sir helmi. oh ingt u lari dari hep! lol

    ReplyDelete
  13. kak pah ada ilmu pelaris rupanya.

    ReplyDelete
  14. god patriotiknye mereka.haha..oh kite penah share katil 3 org with raimi kan?gosh threesome.hahahah

    ReplyDelete
  15. haha sangat ok! haah kita pernah share katil tiga orang, n then raimi citer pasal wishing stairs!

    ReplyDelete