Kejutan Dari Timah

5:47 PM




"Yan, awak ada kat Cyber? Timah kat Street Mall."


Terkejut juga bila aku dapat sms dari Timah. Punyalah lama tak jumpa Timah. Aku rasa dari lepas SPM kot. Sebenarnya dah banyak kali dah plan nak jumpa, tapi asyik tak menjadi. Tak ada jodoh la tu kot. Haha. Akhirnya semalam dapat juga jumpa Timah sebelum dia pulang ke Australia. Flight Timah pukul 9am tadi. Aku pon tak bangun lagi masa tu.

Bye Timah! Take care yaa. Nanti bila Timah balik hujung tahun ni, kita lepak lama-lama sikit yaa.

Muuaaah!





* Dilos, Yan dah bermesra dengan abang Timah. Jangan jealous yaa!



You Might Also Like

11 comments

  1. haha...yan...thnx for coming!!! hehe
    dilos, cpt! nti yan kebas.

    ReplyDelete
  2. baru sampai ke timah?

    haha ai malu2 la dengan abang yu. lol

    ReplyDelete
  3. a'a, bru smpi....mlsnye nk start kelas..

    eleh, malu2...hehe...

    ReplyDelete
  4. eh berapa jam flight awak? kita ingt gi aussie arnd 10 hours je

    ReplyDelete
  5. .bermesra dengan abang Timah?

    ya Allah

    sweetnya

    ReplyDelete
  6. sampai hati..amekla yan..i redha dgn ketentuan Illahi..

    hahaha ayat drama x boleh blah

    ReplyDelete
  7. timah...perak ....ooo PRK Perak la ni?

    ReplyDelete
  8. @dilos haha tak pe i tak rela bermadu
    @etomyam timah? perak?

    ReplyDelete
  9. transit kt sydney jap, sbb tu lmbt skit...bru start uni arini, da cramp otak. lama sgt x guna. haha

    ReplyDelete
  10. haha budak2 kms mesti lagi berkarat otak 8 bulan cuti.

    ReplyDelete