Cyberjaya To Russia

9:03 PM



I went to Russia just now to visit my friend there.

Yeah right!

Haahaa.

Google Latitude is fun. You can see the exact location of your friends who have decided to share their location with you. Add me up and let’s play hide and seek!

Weeeeeeee!

zurianiyusof@gmail.com




Maja came to Cyberjaya to meet Yun and me.



I'm at Russia! Weeee!


Haha what a loser!


* Click on image to enlarge


You Might Also Like

22 comments

  1. bukan game oh, dia macam tunjuk location ko kat mana

    ReplyDelete
  2. nampak sangat la ko sgt bosan.

    ReplyDelete
  3. diam! aku tak de kelas esok. so malam ni ntok main2

    ReplyDelete
  4. usya la alamat rumah maja kat google earth.nanti bleh nmpak maja tgh mandi..hahhaha

    ReplyDelete
  5. usha maja mandi? tak rela nyah~

    awak mcm mana melbong?? bnyk laki hot????

    ReplyDelete
  6. awaaK! nak main benda ni :D
    camne wak? haha

    ReplyDelete
  7. mula2 sekali awak kena ada acc gmail. awak ada tak? ha bila da ada gmail, awak buat ni http://www.google.com/ig.

    lepas tu bg gmail awak biar kita add. lol

    ReplyDelete
  8. wow cam best application ni. camne nak main? haha!

    ReplyDelete
  9. ahaha ko kena ada gmail dulu oh nuha. ada tak?

    ReplyDelete
  10. nuha gi link ni http://www.google.com/latitude/intro.html

    ReplyDelete
  11. oh ade! ade!
    awwww jgn stalk saya! ngehngehngeh.

    funkie.nikita@gmail.com
    (don't ask abt d email :P. zaman muda2 dulu ok. n sounded cool eja 'funkie' dari 'funky'. LOL)

    ReplyDelete
  12. haha ko, aku nye msn n ym redqueen_evil kot. lol

    dah add! gi approve cepat!

    ReplyDelete
  13. adeih macam jakun giler sgt la.
    aku cuma guna gmail utk mailing je.
    n aku dah bukak google latitude, dari tadik asek loading friends jer.
    n aku tataw camne nak approve ko. hahaha!
    good luck la utk aku.

    ReplyDelete
  14. haha ko dapat tak email notification yang kat gmail? email dia berbunyi lebih kurang mcm ni

    Zuriani Yusof (zurianiyusof@gmail.com) wants to share their location with you on Google Latitude. You can use Latitude on your mobile phone, PC, or both. To accept or reject the request, or to learn more about Latitude, click the link below.

    http://m.google.com/latitude

    ok bukan lebih kurang la.. sebijik. haha

    ReplyDelete
  15. surrender ah.
    dari tadik asek loading friends jer. huhu.
    next time la bile2 aku try lagik, dah tade mood ni. haha!

    eh yan, cyber area melaka kan?
    ape tempat best ah? nak plan gi backpacking ni. ;)

    ReplyDelete
  16. nuhaaaaa! cyberjaya kat selangor la sayang! sebelah putrajaya. aku mmu cyberjaya

    ReplyDelete
  17. mcm mana ko boleh cakap cyber kat melaka pon aku tak faham. haha. kat melaka apa yng menarik eh? makanan la kot. ayam penyet! and bangunan2 bersejaran tu la. n pantaoi puteri ke. hurm jonker street wajib gi!!!!

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. i tot cyber dekat dgn border selangor. huhu.
    ayam penyet tak perlu kot. haha!

    ReplyDelete
  20. n btw, dah approve pun. haissss!
    yeayy me! button tuh x nampak, kena block. grrr!

    ReplyDelete
  21. haha aku nampak hang kat lorong bersatu!! ayam penyet sedap oh

    ReplyDelete