Bye Mirah!

1:23 PM



Selepas 8 bulan menunggu, akhirnya Mirah fly juga ke Sydney malam semalam. Sebelom ke KLIA, aku pergi KLCC dulu dengan Yun and Juon. Juon nak belanja wayang sebab aku merajuk, dia pergi Langkawi tak ajak aku.

Sebelom jumpa Juon, aku sempat ke Convention Centre, jumpa Fayadh kejap. Oh rindu gila dekat Fayadh. Lama tak jumpa. Haha.





Valkyrie ok la. Tapi kalau bukan Juon yang belanja aku memang tak tengok kat wayang. Aku download je. Cerita dia agak mengecewakan. Aku ingat ada la adegan-adegan ganas seperti dalam cerita Pan's Labyrinth. Ataupon aksi-aksi panas seperti dalam Quantum Of Solange. Ataupon effect yang membuatkan aku sesak nafas seperti dalam Transformers. Btw, terima kasih ya Juon! Love you bebeh!





Dan seperti biasa, aku berjaya menggoda Juon untuk shopping. Haha, aku memang berbakat membuat orang berbelanja. Haa, masa aku pergi Topshop, ada dua orang reporter dari online magazine interview aku. Fashion magazine la kot aku rasa since dia ambil gambar outfit aku and tanya aku beli kat mana semua. Hoyoyo~

Lepas makan, kami pon bergerak ke KLIA. Walaupon puas Caca mengusik aku supaya aku menangis, tapi usaha Caca tidak berjaya. Maaf Caca, tingkat lagi usaha ya. Haha.


Mirah, jaga diri eh kat sana. Dan jangan lupa kita kat sini ok! I'm soo going to miss you! Good luck bebeh!

Muaaaaahh!







You Might Also Like

17 comments

  1. Yan kecewa sbb sad ending. gaga~

    ReplyDelete
  2. tak, aku kecewa sebb popcorn tumpah. haha

    ReplyDelete
  3. haha. hang mmg terpegun ngn camelia ni. ade bahan ni

    ReplyDelete
  4. tu iklan apa eh? oh aku mmg adore camelia, muka dia very apa ntah. tapi cntik la

    ReplyDelete
  5. iklan minuman herba tu,, x igt plak ape

    ReplyDelete
  6. tapi tak best la sekejap je jumpa.

    ReplyDelete
  7. @faiz aku tak ley recall. haha

    @fayadh awww tu la. kita dekat gila tapi susah gila nak jumpa ok! haha

    ReplyDelete
  8. yan, camelia tue dlm iklan inner shine pati barry la. y utk mata tue :) hehe

    ReplyDelete
  9. sorry of out topic tp curious, u ada psg ad ke kt blog u? i perasan header banner tu cam hide something.

    i'm not sure but mybe pc i yg sewel kot. ;)

    ReplyDelete
  10. @ eyra oh yeke? haha i tak perasan thanks neway

    @ azfarul u mean advert ke?

    ReplyDelete
  11. yup, iklan. i've check kt ie & safari, mmg header tu cam hide sesuatu. (wah, mcm stalker la plak ek ;)

    sori la klu buzybody. :)

    ReplyDelete
  12. haha its ok. tak i tak taruk advert pon. maybe masa i buat coding tu ada kecacatan berlaku kot. maklumlah, tak pro lagi html ni. haha

    ReplyDelete
  13. semua orang dah takde kat malaysia dah :/

    ReplyDelete
  14. Duh.. Gad ko jangan la buat aku tacing oh

    ReplyDelete
  15. yaaan! thanks for comingg! awk memang sangat teramat dan paling sweeeeet okaaay! :D hee
    jangan lupa datang sydneyy :))

    ReplyDelete
  16. habis lah saya kena kencing manis. haha. baik2 kalau berduet saya akan ke sana okeng!

    ReplyDelete