Salam Maal Hijrah Dan Selamat Tahun Baru =)

5:47 AM



Urm mungkin agak lambat bagi aku untuk wish korang, tapi gasaklah. Hahaha. Hope you guys will have a good year ahead. Insyaallah!


Sempena cuti new year sempat la jumpa kawan-kawan dari MRSM, UM dan MMU. Ramai kot! Tak larat nak listkan! Ni la yang best nyer kalau belajar banyak tempat, kawan merata-rata. Gagaga!















Hooyeeahh!


You Might Also Like

11 comments

  1. Salam Maal Hijrah & Happy New Year.

    Ble kuar ngn faris? die hutang aku tiket MAS ke London.

    ReplyDelete
  2. Aku terjumpa dia kat the curve

    dia hutang aku balak pilot

    ReplyDelete
  3. bestnya celebrate new yearrrrrrrrr!!!!!!! jeles

    ReplyDelete
  4. Jimbu balik from indon, so mcm i nak jumpa dia jugak! tu i gi gak the curve. sedangkan i balik dr ou letih gila ok! i sempat tido 10mins je lepas balik dr ou

    ReplyDelete
  5. btw zatey, i geram tengok bag fendi u.
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  6. i xsempat balik for new year, x jumpe bidak2 pasum ohh

    ReplyDelete
  7. ouh u new year kat uitm la ni? ala its ok, next year ada lagi. but seronok jugak melepak ngn budak2 um ni. da lama tak jumpa. haha, si bebi tu i selalu la jumpa.

    anyways hope 2009 will be a better year for both of us =)

    ReplyDelete
  8. yan! u xleyh blah! keburukannya is xde zip. sungguh dangerous!

    ReplyDelete
  9. haha babe, Fendi gonna charge u another $200 for zipper. lol

    ReplyDelete
  10. haha not mine la! kawan i punya, i posing je

    ReplyDelete