Cacat Sikit

8:05 AM







Oh weee.

Berwajah baru!

Hurm tapi tak lah cantik sangat, muka aku tu macam cacat.

Nanti lah aku betulkan.

Tapi puas hati lah dapat siapkan semua dalam masa 5 jam.

Damn lamanya!







Ingat nak guna burung ni, tapi macam semak la pulak.

Haih~

Ah! Dah pagi, lepas ni nak kena gi bank la, Tesco la. Dah la tak tidur lagi. Ni semua gara-gara Mr. Saddle.

And I still hate Macy's!

Grrrrrr!


* Mak aku kata gambar aku macam orang kudung sebelah tangan. Hoyoyo~




You Might Also Like

13 comments

  1. rajinnya anda.

    kena adjust reso n resize jer gambar tue.

    ReplyDelete
  2. ala sian yan. background blog u ni mengingatkan i pada kusyen lama i. haha

    ReplyDelete
  3. haha u jahat gila ok! penat i buat background die semua dari scratch taw!

    ReplyDelete
  4. oh maja reso dan size dah di ubah

    ReplyDelete
  5. rajeeeen gila okaaay!
    kita dapat rasakan kepenatannya.
    unless kalo pro gilaa cm maja,
    sekelip mata je ;P

    ReplyDelete
  6. haaahaaa yang lambat nye sebab mendesign background sume tu. yang lain cepat je =)

    ReplyDelete
  7. mane aci yan dah tukar layout baru lagi!

    ReplyDelete
  8. haha semalam i tak boleh tido la fayadh =)

    ReplyDelete
  9. yan,blog u dh xda coklat. semua kaler pink caryon.

    ReplyDelete
  10. haah tu la pasal. girlish habis ok!

    ReplyDelete
  11. ouh-so-comel ok yan pny background...ala2 british country gitu...sy suka!! =D

    ReplyDelete
  12. inspired by wallpaper dinding rumah makcik. lol

    ReplyDelete