So Nice So Cute

7:17 AM


Hehehe..

Did you guys notice anything new here?

Yes! My all brand new look! I mean, for the blog.

I can't stand my old blog theme, it was rather boring to me.
It was too plain, too dark. So, I ditched that ouh-so-boring template and spice up my blog with this cute new look.

Hope you like it! 'cos I loove it sooo much!









* Thanks Maja for helping me out =)


You Might Also Like

23 comments

  1. apa kono la tu ko link aku x botul tu yan

    ReplyDelete
  2. lol maaf!
    saya betulkan sekarang juga!


    aaaaa.. saya suka blog saya!!!

    ReplyDelete
  3. comel tak budak mata burung hantu tu?
    haha

    ReplyDelete
  4. yan!!!!!! saye pon suke blog yan!
    i loike!hehehe

    ReplyDelete
  5. tq tq!
    wah tido nyenyak yan sat lagi
    haha

    ReplyDelete
  6. betol syaza!!
    tak aci maja tolong!!!
    hahha
    bte cuuuuunn okaaay! :D
    saya sukeeee jugaaaa!

    ReplyDelete
  7. lol bnyk gadis-gadis yang cemburu ni maja

    ReplyDelete
  8. haha hye topan..apa yang tak best nya?

    ReplyDelete
  9. mmg tak adil maja tolong ogeyhhhh...! takpe, inspired nak design sendirik..humphhh

    ReplyDelete
  10. maja tolong aku adjust kan header, besarkan benda putih tempat aku post2 benda ni and betul2 kan sikit coding yang cacat.. benda2 lain,template and art aku buat and cari sendiri yer sayang

    ReplyDelete
  11. dan haha ayat syaza sumpah ayat orang emo..lol

    ReplyDelete
  12. tue r dia.. aku buta nak buat design comel.. tp setakat nak coding ikut arahan boleh r juga..

    ReplyDelete
  13. hurm baguslah tu, nice combination since i'm all about cute-ness..nice working wif u maja..lol

    ReplyDelete
  14. hehe...cuteness level tinggi ok
    good job dear!

    ReplyDelete
  15. ouh terima kasih timah..saya dah terapung-apung sudah

    ReplyDelete
  16. okay, bontot anda tlebeh kembang. pegi kuncupkan balik!

    ReplyDelete
  17. sial ko asal tak reply ym aku? nak kena jentik???

    ReplyDelete