Apabila Anak-Anak Katak Berlari Keluar Daripada Tempurung Kelapa

11:43 PM



Last Friday was FUN! Hanging out with MRSM’s friends was awesome.

I miss spending time with them soooooo much.

Amirah, Syaza, Dilos, Hid, Asip, Ajip, Nazir, Gad, Juon, Ah Loq, Wanzha, Bad
and Pok Din were there.

Muiz
was at the PC Fair but I didn't get the chance to meet him. He is working at KLCC before going back to Aussie on February or March, I guess.

Guys thanks! I had lotsa FUN spending times with you guys. I’m looking forward to do that again, soon!

Okay gotto go now, I have to do my assignments now. Hahaha.

Love you all. Muaaaaahhh!!!!!

















* Gambar-gambar lain da uploaded kat FB, MS and FS. If nak yang original bagitahu eh. Sebab da uploaded kat Rapidshare (yang kat Rapidshare limited for 10 kali download je, so cepat-cepat!). Ataupon mintak kat Gad or Syaza =)



You Might Also Like

10 comments

  1. oh yeah sgt best walaupun Rantai sgt sucks. :D

    ReplyDelete
  2. sgt cool time friday prayer tu...sume sujud ramai2....

    ReplyDelete
  3. Sgt best. nk kluar lg roger2 la ye

    ReplyDelete
  4. haah cool gila kan masa friday prayer tu
    x sangka pon akan ada scene mcm tu kat malaysia

    ReplyDelete
  5. best2, alah gad best a. Stalk idola die~ haha

    ReplyDelete
  6. alah ko pon sama je stalked idola ko
    tapi asal ah gad tanak tangkap gambar? slr da ada dua kot kalo dia nak berposing bersama idola.
    LOL

    ReplyDelete
  7. uhuk, tu kau kene tanye tuan empuna badan~

    ReplyDelete
  8. empuna?
    ko nak cakap badan gad empuk ke?
    lol

    ReplyDelete
  9. oh lol
    syaza bukan nak cakap la
    lagu rehab ni yang part justin nyanyi
    bapak hot duh
    fuh teruja aku

    ReplyDelete