Saya Sayang Maja!

11:26 PM



New lens for my birthday??? OUH JYEEAAHHH!!!!

Berikut adalah conversation di YM between me and Maja

maja: yan
maja: hadiah bday ko tahun nie aku x bagi lagi kan
yAn: belom
maja: haha
maja: jawapan yg sgt jujur dan straight

****************
BLA..BLA..BLA......
****************

maja: hurm
maja: yan nak hadiah bday apa?
yAn: btw next year Langkawi da tak bitara
yAn: ouh
yAn: tataw
yAn: x suprise ah
maja: ko da tua sgt untuk surprise
yAn: ouh ayat itu terlalu straight
yAn: aku terluka
maja: haha
maja: bila umur meningkat expectation pon meningkat
yAn: betul yan setuju
maja: so surprise adalah semakin sukar untuk menjadikan ianya seronok
yAn: yan nak bag Coach thanks maja muah muah
maja: lancau
yAn: LOL
maja: ko igt aku cop duit ke apa
yAn: gurau ah
maja: berapa harga bag itu
yAn: jangan la serius sangat
yAn: tak payah tahu
yAn: ko akan pengsan kalau ko tahu
yAn: aku terlalu jauh untuk kipas ko sampai sedar
maja: hurm
maja: keychain Coach sudah
maja: =P
yAn: aku nak swatch skin =]

****************
BLA..BLA..BlA......
****************


maja: so skrg

maja: ko rasa ko nak x 50mm f/1.8
yAn: jap aku nga membaca lagi ni maja..n nak tgk gmbr from that lens
yAn: ko baru membuat kan aku berpikir untuk berbelanja membeli lens
maja: x
maja: sebenarnya tujuan aku bgtaw ko ni ntok hadiah bday ko
maja: =P
yAn: ............
yAn: OOOOOMMMMMMGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maja: x nak sudah.. gile bosan hadiah bday bg soft toy..
yAn: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yAn: MAJA BAIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nikkor AF 50mm f/1.8 D


Ouh yes!! Saya sayang Maja!!! =)))


You Might Also Like

14 comments

  1. owhh best nye yan!! hepi belated besday!kekeke

    ReplyDelete
  2. haha best giler!!!!!
    the best bday present ever kot!

    thanks dilos! bday awak da lepas ke belom?

    ReplyDelete
  3. eh.kenape langkawi tak bitara dah?
    beg coach ke couch?

    ReplyDelete
  4. urm ntah la ayman b (my friend) ym semalam cerita pasal next year mrsm langkawi da tak bitara dah.
    tak tanye la pulak kenapa

    ReplyDelete
  5. coach.. di dalam post adalah typo saya..

    and langkawi dah x bitara sebab kualiti merosot since batch kitorg..
    dan disambung kemerosotan itu oleh batch lepas kitorg..

    and hasilnya.. pengetua tukar.. hep tukar.. warden tukar.. cikgu2 tukar..
    akak koperasi jer yg x tukar2 lagi.. ntah bila la agaknya dia nak kena tukar..

    ReplyDelete
  6. akak koperasi tu adalah penarik pelanggan
    dia tak der bisnes koperasi boleh lingkup

    ReplyDelete
  7. kak pah adelah magnet. die adelah ikon koop lgk. tanpanya, xde makna dh koop 2. btw hepi belated besday yan. xtaw bile ur bsday. nti aku kirim sweater bulu biri2

    ReplyDelete
  8. make up dia terbaik
    sangat wow dan menusuk kalbu

    bday aku bulan august
    da lepas da pon
    sweater biri-biri ko nak suruh aku pakai kat mana jun?
    matahari di malaysia bersinar dengan girang nye setiap hari
    celah mana aku nak pakai?
    tapi.. terima kasih
    anda sweet

    ReplyDelete
  9. Baiklah. tgu la next august yek. =p

    ReplyDelete
  10. jap
    bukan last batch result gempak gila ke?

    ReplyDelete